“باقلوا”

باقلوا یکی از اصلی ترین و قدیمی ترین شیرینی های استان یزد است ، به طوری که طعم اصلی بادام و پسته را می توان در این شیرینی اصیل و سنتی احساس کرد . اصلا مگر می شود به یزد آمد و از کنار شیرینی های سنتی آن راحت گذشت . بسیاری از مسافران در بازگشت به شهر یا کشور خود حتما باقلوا که سوغات اصلی یزد را به عنوان تحفه برای میزبان خود تهیه می کنند .

طرز تهیه “باقلوا” اصیل و سنتی یزد

 مواد لازم برای تهیه شربت “باقلوا”

شکر

نیم کیلو

آب

دولیوان
گلاب

نصف لیوان

 

طرز تهیه شربت “باقلوا”

شکر را با آب مخلوط کرده روی آتش می گذاریم . کمی که غلیظ شد گلاب را اضافه می کنیم و می گذاریم کمی جوش بخورد حتما از صافی رد کرده و می گذاریم ملایم شود .

طزر تهیه مواد داخل “باقلوا”

پودر بادام ، پودر پسته ، پودر قند و هل به مقدار لازم باهم مخلوط کرده و آن ها را نگه می داریم .

مواد لازم برای تهیه لواش “باقلوا”

زرده تخم مرغ

2عدد

روغن مایع

3 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر

نصف قاشق مربا خوری

شیر

یک استکان

کره

100 گرم

نمک

به مقدار لازم

گلاب

به مقدار لازم

آرد سفید

به مقدار لازم

 

  1. بکینگ پودر و نمک را در شیر حل می کنیم .
  2. روغن و زرده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده ، شیر را به آن اضافه می کنیم .
  3. آرد را الک کرده و کم کم به مواد مایع اضافه می کنیم . ( تا جایی که به دست نچسبد)
  4. خمیر را 2 ساعت در کیسه نایلون گذاشته ، سپس از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته ، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک می کنیم .
  5. ظرف فر را برداشته و خمیر را کف آن پهن می کنیم .
  6. سپس بادام و پسته را روی خمیر لواش می ریزیم .
  7. کمی گلاب روی مواد خود بریزید و مجددا یک لواش دیگر را با ورده خوب نازک کنید و روی موادتان قرار دهید .
  8. کناره های اضافی لواش را با کارد جدا کرده و کل مواد را لوزی یا مربعی برش می زنیم .
  9. کره را داغ کرده و روی شیرینی می ریزیم .
  10. فر را در درجه حرارت 350 درجه به مدت 20 دقیقه گرم شده قرار می دهیم و سپس 10 الی 15 دقیقه می گذاریم تا خوب روی باقلوا طلایی شود .
  11. پس از خارخ کردن باقلوا از فر ، شربتی که از قبل تهیه کرده ایم را کم کم روی شیرینی می ریزیم تا کاملا جذب شیرینی شود .

امیدواریم از طرز تهیه باقلوا یزدی در این بخش استفاده کافی را برده باشید .

جهت سفارش باقلوا یزدی از سایت “ebazar.post.ir” کلیک کنید.

خواص  خوردن “باقلوا” یزدی

  1. جلوگیری از سرطان
  2. جلوگیری از سفید شدن مو
  3. رشد جنین
  4. افزایش حافظه
  5. جلوگیری از ناهنجاری های دوران بارداری
  6. درمان کم خونی
  7. تقویت استخوان و دندان ها
  8. افزایش هضم و متابولیسم
  9. افزایش هوشیاری فیزیکی

جهت سفارش باقلوا یزدی از سایت “ebazar.post.ir” کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *