- admin
- آذر 18, 1398
خواص و فواید “چای سبز”
چای سبز محصولی است که از گیاه کاملیا سیننسیس (Camellia sinensis) بوجود می آید. از چای سبز، نوشیدنی تولید شده که خواص و فواید درمانی ای هم درپی دارند. همچنین از برگهای چای سبز می شود عصاره ای تهیه و بعنوان دارو مصرف نمود.
خواص خوردن “چای سبز”
- زگیل های تناسلی. نوع خاصی از عصاره چای که بشکل پماد موجود است، از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان زگیل تناسلی تایید شده است.
- از چای سبز برای افزایش هشیاری ذهنی، بدلیل کافئینی که درخود دارد، استفاده می نمایند.
- پیشگیری از سرگیجه هنگام بلندشدن و ایستادن در افراد مسن
- پیشگیری از سرطان مثانه، تخمدان، مری و پانکراس (لوزالمعده)
- کاهش خطر و یا بتعویق انداختن ظهور بیماری پارکینسون
- بهبود فشارخون پایین بعد از غذاخوردن در افراد مسن
- کاهش سطح بالای چربی خون از قبیل کلسترول خون و تری گلیسرید
- کاهش رشد غیرطبیعی سلول های غیرطبیعی در گردنه رحم که در اثر ویروس پاپیلومای انسانی رخ می دهد.
فواید و ارزیابی اثر بخش خوردن “چای سبز”
- کاهش وزن – بنظر می رسد که نوع خاصی از عصاره چای سبز کمی به افراد چاق در کاهش وزن کمک می کند، اما چای سبز تاثیری در کاهش وزن ندارد.
- فشارخون بالا – بعضی از تحقیقات نشان می دهند که نوشیدن منظم چای سبز به شانس ابتلا به فشارخون بالا را کاهش می دهد، اما همه تحقیقات در این زمینه متفالقول نمی باشند.
- پیشگیری از سکته مغزی – برطبق یک تحقیق گسترده در ژاپن نوشیدن ۳ فنجان چای سبز در روز خطر سکته مغزی را نسبت به کسانیکه یک فنجان چای سبز نوشیده و یا اصلا چای نمی نوشند، کاهش می دهد. این تاثیر در زنان بیشتر از مردان می باشد.
- ضعف استخوان ها (پوکی استخوان) – تحقیقات جمعیتی نشان می دهند که نوشیدن چای سبز برای ۱۰ سال به استحکام استخوان ها کمک می نماید.