“باقلوا”
باقلوا یکی از اصلی ترین و قدیمی ترین شیرینی های استان یزد است ، به طوری که طعم اصلی بادام و پسته را می توان در این شیرینی اصیل و سنتی احساس کرد . اصلا مگر می شود به یزد آمد و از کنار شیرینی های سنتی آن راحت گذشت . بسیاری از مسافران در بازگشت به شهر یا کشور خود حتما باقلوا که سوغات اصلی یزد را به عنوان تحفه برای میزبان خود تهیه می کنند .
طرز تهیه “باقلوا” اصیل و سنتی یزد
مواد لازم برای تهیه شربت “باقلوا” |
|
شکر |
نیم کیلو |
آب |
دولیوان |
گلاب |
نصف لیوان |
طرز تهیه شربت “باقلوا”
شکر را با آب مخلوط کرده روی آتش می گذاریم . کمی که غلیظ شد گلاب را اضافه می کنیم و می گذاریم کمی جوش بخورد حتما از صافی رد کرده و می گذاریم ملایم شود .
طزر تهیه مواد داخل “باقلوا”
پودر بادام ، پودر پسته ، پودر قند و هل به مقدار لازم باهم مخلوط کرده و آن ها را نگه می داریم .
مواد لازم برای تهیه لواش “باقلوا” |
|
زرده تخم مرغ |
2عدد |
روغن مایع |
3 قاشق سوپ خوری |
بکینگ پودر |
نصف قاشق مربا خوری |
شیر |
یک استکان |
کره |
100 گرم |
نمک |
به مقدار لازم |
گلاب |
به مقدار لازم |
آرد سفید |
به مقدار لازم |
- بکینگ پودر و نمک را در شیر حل می کنیم .
- روغن و زرده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده ، شیر را به آن اضافه می کنیم .
- آرد را الک کرده و کم کم به مواد مایع اضافه می کنیم . ( تا جایی که به دست نچسبد)
- خمیر را 2 ساعت در کیسه نایلون گذاشته ، سپس از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته ، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک می کنیم .
- ظرف فر را برداشته و خمیر را کف آن پهن می کنیم .
- سپس بادام و پسته را روی خمیر لواش می ریزیم .
- کمی گلاب روی مواد خود بریزید و مجددا یک لواش دیگر را با ورده خوب نازک کنید و روی موادتان قرار دهید .
- کناره های اضافی لواش را با کارد جدا کرده و کل مواد را لوزی یا مربعی برش می زنیم .
- کره را داغ کرده و روی شیرینی می ریزیم .
- فر را در درجه حرارت 350 درجه به مدت 20 دقیقه گرم شده قرار می دهیم و سپس 10 الی 15 دقیقه می گذاریم تا خوب روی باقلوا طلایی شود .
- پس از خارخ کردن باقلوا از فر ، شربتی که از قبل تهیه کرده ایم را کم کم روی شیرینی می ریزیم تا کاملا جذب شیرینی شود .
امیدواریم از طرز تهیه باقلوا یزدی در این بخش استفاده کافی را برده باشید .
جهت سفارش باقلوا یزدی از سایت “ebazar.post.ir” کلیک کنید.
خواص خوردن “باقلوا” یزدی
- جلوگیری از سرطان
- جلوگیری از سفید شدن مو
- رشد جنین
- افزایش حافظه
- جلوگیری از ناهنجاری های دوران بارداری
- درمان کم خونی
- تقویت استخوان و دندان ها
- افزایش هضم و متابولیسم
- افزایش هوشیاری فیزیکی
جهت سفارش باقلوا یزدی از سایت “ebazar.post.ir” کلیک کنید.