- admin
- اسفند 15, 1397
شما هم از آن جمله افرادید که دوست ندارند ماهی قرمز بگیرند چون ممکن است باعث پایان عمر آن باشد. دیگر نگران نباشید.
این رسمی است که از عید چینی ها وارد ایران شده است. با توجه به تحقیقات این ماهی های قرمز باید 23 سال عمر کنند.
شما هم تعجب کردید پس چرا در خانه ی ما اینقدر زود می میرند؟؟؟!!!
حتما از ظرف های با دهانه بزرگ و ظرف بزرگ برای این ماهی ها انتخاب کنید تا زیاد اکسیژن به آنها برسد
آب ماهی را یک روز کنار بگذارید و سپس آب آن را عوض کنید.
این ماهی ها نیاز به غذای خاصی ندارند تنها خرده های نان لواش برای آنها کافیست مبادا از نان های دیگر استفاده کنید.
به ماهی ها باید نور برسد اما نه نور مستقیم که منجر به بی حالی آنها شود. ظرف آنها را روی میز یا سکویی قرار دهید کفایت میکند.
برای تزیین ظرف ماهی از مواد و اشیای پلاستیک و رنگ و بو دار استفاده نکنید سعی کنید از چیزهای طبیعی مثل گوش ماهی یا سنگ های صیقلی استفاده کنید.
رفتار ماهی ها را کنترل کنید اگر دیدید بی حال شدند ظرف آنها را به یخچال منتقل کنید و دم به دم به آنها سر بزنید وقتی دیدید به حالت اول برگشتند ظرف را به جای قبلی بازگردانید.
اگر یکی از ماهی ها بی حال شده است حتما سریع ان را از بقیه جدا کنید.
به ازای هر ماهی باید دو و نیم لیتر آب برایش در نظر گرفت، از نظر دمایی نیز بهترین دما 25 درجه سانتی گراد است. دقت داشته باشید تُنگ ماهی را در کنار وسایل گرمایشی و سرمایشی نگذارید، معمولا ظرف ماهی را در مکانی قرار می دهند که دارای دمای ثابت بوده و همچنین در معرض نور مستقیم خورشید نباشد.