- admin
- آبان 11, 1397
دلایل زیادی وجود دارد که ما از یک فنجان چای داغ لذت ببریم. ما عطر گونه ھای مختلف چای را دوست داریم، در دست گرفتن یک لیوان چای داغ در یک صبح سرد زمستانی و گرم شدن دست ھا دلنشین است و مزه مزه کردن چای در مقابل شومینه یک راه عالی برای رسیدن به آرامش است و مھمتر اینکه پس از گذراندن یک روز پر دغدغه بھترین معجون برای رفع خستگی و تجدید قوای جسمی است …
در بین چای ھا خصوصا برای ما ایرانی ھا بطورکلی می توان گفت نوشیدن چای معمولی طرفداران زیادی دارد. اما به جز چای معمولی چای ھای گیاھی دیگری ھم ھستند که جنبه دارویی دارند و خواص آنھا درمان بیماری ھای متعددی را موجب می شوند. در ادامه گونه ھایی از چای ھای گیاھی به ھمراه خواص آنھا را برای شما دوستان بشری کالا بازگو می کنیم. امید که ھمواره شاد و سلامت باشید.
گل گاوزبان و سنبل طیب
چای گل گاوزبان و سنبل طیب (طبیعت گرم و تر)
خواص: آرام بخش اعصاب، خواب آور، ضد سردردھای عصبی، ضد سودا و صفرا، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت کننده قوای جنسی
طرز تھیّه: 4 قاشق چایخوری گل گاوزبان یا 1 قاشق سنبل طیب بعلاوه 1 عدد لیموعمانی
بادرنجوبه
چای بادرنجبویه (طبیعت بسیارگرم)
در بعضی مزاج ھا بالا برنده فشارخون، مقوی قلب و اعصاب خون ساز، تقویت کننده سلول ھـای مغزی، خـواب آور، آرام بخش، نشاط آور، ضد بوی بددھان (گیاه مورد علاقه حضرت علی (ع))
طرز تھیه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات
تذکر: افرادی که دچار فشار خون ھستند با احتیاط مصرف کنند.
دارچین
چای دارچین (طبیعت گرم و خشک)
خواص: محّرک اعصاب، ضد وسواس و جنون، مؤثر در درمان ناراحتی ھای گوارشی، دیابت، دردھای استخوانی و سردی بدن، مفرّح و تقویت امور جنسی، تقویت کبد و معده
طرزتھیّه: چند قلم دارچین + 2 لیوان آب چوش + نبات
زنجبیل
چای زنجبیل (طبیعت گرم و خشک)
خواص: بالا برنده فشارخون، ضدضعف اعصاب، تقویت حافظه، ضد درد مفاصل، تقویت کننده قوای جنسی، مقوی معده، خون ساز، ضد سم غذایی
طرزتھیّه: یک قاشق چایخوری کوبیده زنجبیل + 2 لیوان آب جوش + نبات
اسطوخودوس
چای اسطو خودوس (طبیعت گرم و خشک)
خواص: آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلول ھای مغزی، ضدمیگـرن ضدزکام و آسم و برونشیت، ضد اگزما، مؤثر
در درمان روماتسیم
طرز تھیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات
آویشن
چای آویشن (طبیعت معتدل)
خواص: بالا برنده فشارخون، تقویت اعصاب، رفع کولیتھای مزمن، مدر ( ادرارآور)، ضد انگل و رطوبت بدن، ضد صفرا، مؤثر در درمان زکام ، سرفه و آسم، اشتھـارآور، کاھش دھنده غلظت خون، مقوی جھاز ھاضمه ( گوارش )، تقویت بینایی
طرز تھیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات
نعناع
چای نعناع یا پونه (طبیعت گرم)
خواص: ضداسھال و استفراغ، ضد نفخ، مقوی معده، خوش بوکننده دھان، رفع خستگی، مؤثردردرمان بیماری ھای ریوی از جمله تنگی تنفس آسم، سرفه، مقوی قلب ، مؤثردر درمان سرماخوردگی
طرز تھیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات
اکلیل کوهی
چای اکلیل کوهی
خواص: گیاه معجزه گر، مقوی اعصاب، مدر (ادرارآور)، ضد عفونت کلیه، ضد صفرا، ضددلھره و اضطراب، ضد زکام و سرما خوردگی، آسم، سیاه سرفه تقویت کننده بدن، مقوی معده، ضد دردھای روماتیسمی، استخوان و کمر، مؤثر در دفع سنگھای کلیه و کیسه صفرا
طرز تھیّه: 2 قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات
مرزنجوش
چای مرزنجوش (طبیعت گرم)
خواص: آرام بخش، بھترین داروی میگرن کھنه و سردردھای، ضد نفخ، ضد سرماخوردگی، ضد اسھال، خلط آور، تب بر، اشتھاآور
طرز تھیّه: 1قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات
بهار نارنج
چای بھارنارنج (طبیعت گرم)
خواص: آرام بخش، تقویت کننده قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور
طرز تھیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات
گلپر
چای گلپر
خواص: تقویت کننده قوی حافظه، ضد فراموشی، ضد صرع، کمک به درمان اسھال، تقویت کننده قوه جنسی کمک
به ھضم غذا، اشتھاآور، ضد جوش و دُمل
طرز تھیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات
چای آلبالو
چای آلبالو
خواص: اشتھاآور، کمک به ھضم غذا، پایین آورنده فشارخون
طرز تھیّه: آلبالو رسیده بدون دم 200 گرم + 4 لیوان آب جوش + نبات
چای دارچین و زنجبیل
خواص: این نوشیدنی برای تسکین دردھای دوران پریود خانم ھا بسیار مفید است.
طرز تھیّه: چوب دارچین خرد شده یک قاشق غذاخوری + زنجبیل به اندازه یک بندانگشت یا یک قاشق چایخوری پودرآن + 3 لیوان آب جوش 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد، در زمان مصرف بھتر است با کمی عسل شیرین شود.
چای پونه کوهی و آویشن
خواص: این نوشیدنی برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب بوده و خاصیّت ضد عفونی کننده دارد، برای سرماخوردگی و دردھای پریود خانم ھا بسیار مناسب است.
طرز تھیّه: یک قاشق غذاخوری آویش + یک قاشق غذاخوری پونه + 3 لیوان آب جوش (بھتراست در زمان مصرف با عسل شیرین شود)
چای سبز
چای سبز
خواص: ضد سرطان، محرک سیستم ایمنی بدن، کاھش پرفشاری خون، ضد افسردگی، سبب پایین آمدن خطر بیماری انسداد شریانھا میشود، خطر لخته شدن خون و سکتهھا را کاھش میدھد.
تذکّر: در اصل گیاه چای سبز و سیاه یکی است. در صورتی که برگ تازه چای را به سرعت خشک کنند چای سبز به دست می آید ولی زمانی که برگ چای مورد تخمیر قرار گیرد تغییراتی در رنگ و بـو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود و چای سیـاه به دست می آید.
حتما از غرفه چای و دمنوش بشری کالا بازدید نمایید.