سوفله بادمجون ومرغ

گراتن بادمجان ومرغ

مواد لازم برای تهیه گراتن بادمجان ومرغ:

فیله مرغ :نیم کیلو

بادمجان متوسط:6عدد

پیازمتوسط ریز خرد شده: 1عدد

سس سفید:1/5تا2لیوان

پنیر پیتزا:به مقدار لازم

روغن:2قاشق غذا خوری

سیرتازه رنده شده:چند حبه

نمک وفلفل :به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا فیله های مرغ که به اندازه دلخواه خرد کرده اید را به همرا ه پیاز ریزخردشده ،سیر (می توانید از پودر سیر هم استفاده کنید)ونمکوفلفلباهم مخلوط کنید تا مرغ ها مزه دار شوند.

بادمجانها را حلقه مانند خرد کنید (می توانید با پوست استفاده کنید)وسپس آنها را سرخ کنید.

فیله های مزهدار شده مرغ را در کمی روغن تفت دهید.

حالا فر را روشن کنید در دمای 175درجه سانتی گراد.

ظرف پیرکسی را بردارید ،فیله های مرغ را بچینید آنگاه سس سفید وپنیر پیتزا را روی آنها ریخته،حالا نوبت بادمجانهای سرخ شده است(بهتر است روغن اضافی بادمجانها را بگیرید.)بادمجانها را روی مواد چیده وسپس مجددا سس سفید وپنیر پیتزا را بریزید به همین ترتیب الی آخر

سپس به مدت 30الی 40دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

نوش جانتان

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *