کیک یزدی

نحوه پخت کیک یزدی

مواد لازم

  • آرد سفید 300 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 200 گرم
  • ماست 150 گرم
  • گلاب 1 ق غ
  • روغن مایع 175 گرم
  • بکینگ پودر 1 ق س خ
  • هل سبز کوبیده 1 ق چ

طرز پخت کیک

ابتدا تخم مرغ را طوری بشکنید که سفیده ها جدا شود. سفیده ها رو طوری هم بزنید که خوب کف کند و هرگاه بر میگردونید از ظرف نریزد.

سپس زرده ها را هم زده و به مخلوط اضافه کنید. سپس ماست/ آب/ شیر و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید. سپس ارد و شکر و بکینگ پودر و هل را با یکدیگر مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود. وقتی مخلوط یک دست شد. فر را 3 دقیقه روی 175 درجه گرم کنید. سپس قالب های کیک یزدی را آماده کرده و داخل آن را کاغذهای کیک بگذارید. مایع کیک را تا دو سوم در قالب ها بریزید و به مدت 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود وقتی سطح کیک رنگ شد آن را از فر بیرون اورید.

نکته: روی کیک یزدی را قبل از گذاشتن در فر با کارد علامت + بگذارید تا روی آن مدل بیفتد. در نهایت پودر پسته را به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید.

کیک خوشمزه ی شما اماده است. هیچ وقت از آشپزی نترسید مطمئن باشید دفعه بعد عالی میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *