- admin
- آذر 18, 1398
خواص “عسل”
با تاثیر شگف انگیز عسل برای درمان بیماریها آشنا بشین و ترکیبات فوقالعادهای رو که با عسل میشه درست کرد رو یاد بگیرین. عسل جزء مواد غذایی پرانرژیه که علاوه بر خواص زیادش به عنوان مادهی دارویی، از زمانهای گذشته تا به الان استفاده شده، ابنسینا دانشمند معروف ایرانی تو کتاب قانون از عسل و خواص عسل صحبت کرده است.
خواص “عسل” از زبان ابوعلی سینا تو کتاب قانون
- “عسل، زداینده است، دهانهی رگها را باز میکند، رطوبتها را از بین میبرد، رطوبتها را از ژرفای بدن بیرون میکشد، لکههای سیاه چهره را حتی اگر کهنه باشد از بین میبرد، زخمهای تازه را به هم آرد، نم چشم را از بین میبرد، اشتها برانگیزد، توان بخش معده است، عسل پخته بسیار تغذیه دهنده است و پادزهر افیونخوردگی و نیش حشرات موذی، سگهار و قارچ سمی است. کسی که سم خورده عسل بخورد قی میکند و اثر سم خنثی میشود.”
ویژگی های عسل
یک قاشق سوپ خوری عسل شامل 64 کالری، 17/3 گرم قند و عاری از فیبر، چربی و پروتئین است.
استفاده از عسل فراوری شده و و بدون قند می تواند منجر به فواید طولانی مدت شود. عسل به اثرات تسکین دهنده مواد آنتی اکسیدان و ضد میکروب شناخته شده است. همچنین عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، سدیم، کلر، پتاسیم و منیزیوم است.
مشخصات موادتشکیل دهنده “عسل”
38/2 درصد فروکتوز
31/3 درصد گلوکز
7/1 درصد مالتوز
1/3 درصد سرکاری
17/2 درصد آب
1/5 درصد قندهای پیچیده
0/2 درصد خاکستر
3/2 درصد مواد دیگر
مقدار کمی از حالت اسیدی عسل به ممانعت از رشد باکتری ها کمک می کند در حالیکه اجزای آنتی اکسیدانی آن، رادیکال های آزاد و بیماریهای مرتبط با آن را از بین میبرد.
ویژگی های فیزیکی عسل با توجه به گل ها و آبی که از آن تهیه شده است، متفاوت است.