پاستا

خب شاید شما هم از آنهایی باشید که حتی اسم پاستا هم دهانتان را آب می اندازد و تصور یک ظرف پر از پاستا با یک خوراکی خوشمزه و خوش عطر دیگر مانند تن ماهی می تواند ضربان قلبتان را بالا ببرد. پس در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه را بدانید.

پاستا با تن ماهی

مواد لازم برای ۲ نفر:

۱۰۰ گرم پاستای فتوچینی خام

۲/۱ فنجان کرفس خورد شده

۳/۱ فنجان پیاز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین ذوب شده

۲/۱ فنجان نخود فرنگی منجمد

۱ بسته پنیر خامه‌ای نرم و له شده

۳/۲ فنجان شیر

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قوطی تن ماهی( آب و روغن آن را کاملا گرفته باشید)

۲/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خوردشده

طرز تهیه:

پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید، آن را آبکشی کنید و گوشه‌ای بگذارید تا گرم بماند.

کرفس و پیاز را داخل تابه‌ای بزرگ و روی شعله متوسط نسبتا زیاد در کره تفت بدهید. آن را دائم هم بزنید تا نرم شود. نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا گرم شود.

پنیر خامه‌ای، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را با شعله متوسط بپزید تا نرم شود. هر از گاهی آن را هم بزنید. تن ماهی و پنیر پارمزان را اضافه کنید. اجازه دهید حرارت به تمام مواد برسد.

پاستا را به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید تا پاستا کاملا گرم شود. آن را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن جعفری تازه ریخته و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *